Skanska

Inflytt

Idag har jag flyttat in! Jag svor lite över mitt tilltag igår när jag packade, för eftersom lägenheten inte har någon köksutrustning alls måste jag ta med mig precis allt. Det blev en ganska stor väska till slut. Det första jag gjorde i morse var att ställa ut temperaturgivare i lägenheten, så nu kan jag följa tilluftstemperatur, utetemperatur, golvtemperaturen i kök och badrum och rumstemperaturen i alla rum. Under arbetstid kommer jag sitta i projektets byggbod och jobba, så det mesta testandet kommer ske på kvällstid. Om ni är nyfikna på något speciellt får ni gärna säga till, så ska jag göra mitt bästa att testa just det.

4 kommentarer

 1. Ida
  Skrivet 17 februari, 2010 klockan 09:18 | Permalink

  Kan känna bulldoften ända hit…;-)
  Hoppas du kommer att trivas!
  Ida

 2. Johanna
  Skrivet 17 februari, 2010 klockan 09:20 | Permalink

  Hej!
  Då har du en bra näsa, för bakar gör jag först ikväll! Jag tror jag kommer trivas väldigt bra. Lägenheten är jättefin, och det ska bli otroligt spännande att få testa allt det där jag räknat på innan.

 3. Allan
  Skrivet 17 februari, 2010 klockan 10:06 | Permalink

  Hej Johanna
  Kul att just du är den första personen som “flyttar” in i Blå J.
  Hoppas att du kan hålla värmen annars får du ringa efter vänner som kan hjälpa till med “hosewarmingen”.

  MVH Allan

 4. Johanna
  Skrivet 17 februari, 2010 klockan 10:13 | Permalink

  Hej Allan!
  Ja, det är en ära att få vara först! Just nu sitter jag i byggboden och jobbar, men ikväll ska det testas så det står härliga till.