Skanska

Hus 3

Idag när jag kom till Blå Jungfrun var plasten riven på hus 3, och man kan nu njuta av färgsättningen på de tre första husen. Så här fint är det!

Tyvärr klarade inte min mobilkamera av det starka marsljuset, men man kan i alla fall ana färgskalan. Jag ser fram emot att även hus 4 kläs av så småningom.

Nu åker jag på semester en vecka, så bloggen kommer vila under vecka 10. Ha det bra i kylan!

3 kommentarer

 1. Eric Hellsing
  Skrivet 17 mars, 2010 klockan 09:23 | Permalink

  Hej Johanna!

  Vad kul att du lägger ut nya bilder på husen! Jag blev så nyfiken på att få se färgskalan “live” att jag var tvungen att åka ut till området för någon vecka sedan. Kvarteret kommer verkligen att bli jättefint! :-)

  Vet du vad det kommer att bli för färg på hus 4?

  Hälsningar
  Eric

 2. Johanna
  Skrivet 17 mars, 2010 klockan 09:32 | Permalink

  Hej Eric!
  Vad roligt att du är så nyfiken att du åker till projektet! Jag tycker också det blir jättefint. Om du inte redan vet det så finns det en bra gång- och cykelstig på ena sidan om projektet som du kan följa för att få en bra utsikt över de färgglada baksidorna på husen. Hus 4 kommer vara ännu mörkare, kanske bäst beskrivet som rostmörkbrunt. Tanken är att alla husen ska ha färg i samma skala fast mörkare färg ju längre bort från Pepparvägen man kommer.

 3. Eric Hellsing
  Skrivet 17 mars, 2010 klockan 06:03 | Permalink

  Tack för ditt svar, Johanna!
  Jag känner till gång- och cykelstigen – det är från den stigen som jag beskådat färgerna på baksidan av husen. Det blir kul att se alla färgnyanser när även hus 4 avtäckts!