Skanska

Tillbaka

Nu är jag tillbaka efter min semester. Den här veckan är en lugn Blå Jungfrun-vecka för min del, så det blir kanske lite tyst här. Nästa vecka tar vi emot en delegation från Franska Handelskammaren på projektet, vilket ska bli spännande. Det blir nog en blandning av engelska och simultantolkning mellan svenska och franska. Mer om det nästa vecka.

2 kommentarer

 1. Emmie
  Skrivet 16 mars, 2010 klockan 09:07 | Permalink

  Hej Johanna!

  Kul att se ännu ett inlägg i bloggen, det var ju ett tag sen :)
  Är så kul att följa bloggen och se vad som sker i vårat framtida boende :)

 2. Johanna
  Skrivet 17 mars, 2010 klockan 06:54 | Permalink

  Hej Emmie!
  Vad roligt att höra att du följer bloggen. Du får gärna ställa specifika frågor om du undrar något eller tycker att jag glömt att berätta något. Jag ser också fram emot att ni flyttar in! Då kan jag börja följa upp husen, vilket kommer bli spännande.