Skanska

Nya bilder

Jag tog en del bilder igår i solen, men glömde helt lägga upp dem. Här kommer de!

Hus 3 med hus 4 bakom.

Utsikt över alla husen från baksidan. Det börjar se ut som det ska nu!

Utsikt över husen från pepparvägen.

2 kommentarer

 1. Helena Parker
  Skrivet 13 april, 2010 klockan 11:12 | Permalink

  Hej Johanna!

  Jag fick tipset om din blogg för ett bra tag sen av Elin Otter, hade jag fattat då att det var DEN Johanna så hade jag självklart kollat tidigare. Vad fint det blir och vad kul att du fortsätter med det du gör. Anar jag lite Moderna Hus i designen eller är det mitt minne som sviker?

  /Helena

 2. Johanna
  Skrivet 14 april, 2010 klockan 09:07 | Permalink

  Hej Helena!
  Vad roligt att höra från dig! Ja, äntligen har jag hittat ett forum där jag kan prata på obehindrat om mina hjärtefrågor. Jag har inte tänkt på att husen liknar ModernaHus, men nu när du säger det håller jag med. Husen var från början tänkta att byggas med sandwich-väggar, så då hade det blivit än mer likt. Nu har vi en stomme av platsgjuten betong i kvarsittande form och cellplast utanpå.
  Hoppas allt är bra med dig!