Skanska

Visning för bostadskön

Igår hade vi visning för Stockholms stads bostadskö och Svenska Bostäders interna kö. Det var massor med folk som köade långt innan utsatt tid, så intresset verkar vara stort. Tyvärr fungerade inte vår S-Box i visningslägenheten, så jag fick förklara vitsen med individuell mätning och debitering utan hjälpmedel. Det är alltid lika roligt att höra potentiella hyresgästers synpunkter på lägenheterna och projektet. Smaken är ju olika, så alla blir nog aldrig riktigt nöjda med allt, men generellt verkar de flesta vara väldigt nöjda med utseende och lösningar.

Vi har precis avslutat ett besök från stadsbyggnadskontoret och exploateringskontoret. De har ett ambitiöst studiebesöksschema, och var bara här en halvtimme.På den stunden skulle de både få veta allt om projektet och fika, så det var lite stressigt. Jag hoppas vi fick med det viktigaste i alla fall, och de verkade tycka det var intressant, så det gick nog vägen. Men helst vill jag ha betydligt mer tid när jag visar folk projektet.