Skanska

Inflyttsförberedelser

Igår var jag ute på projektet och såg de sista förberedelserna inför inflyttningen i hus 1 imorgon. Till min frustration glömde jag ta kort, så det får tyvärr vänta till nästa gång jag är där. De senaste dagarna har byggstaketet flyttats längre ner i projektet, och gångbanor, trappor och annat har kommit på plats. Det börjar synas att det snart ska bo människor här! Och jag kan knappt bärga mig tills jag får höra hur de första hyresgästerna trivs och börjar få mätvärden. Hör gärna av er, ni som flyttar in imorgon!

7 kommentarer

 1. Iris Jönsson
  Skrivet 27 maj, 2010 klockan 11:43 | Permalink

  Hej!

  Jag ska flytta till Vaniljvägen 9 den 5/7-10.
  Jag har fotat projektets framskridande kontinuerligt, ända sen jag fick lägenhetserbjudandet.

  Nu är det bara dryga månaden innan jag flyttar in och det ska bli jättespännande. Mina senaste foton tog jag i söndags om du vill kan jag maila över dem?

  Med vänlig hälsning
  Iris

 2. Johanna
  Skrivet 27 maj, 2010 klockan 02:11 | Permalink

  Hej Iris!
  Åh, vad roligt! Jag vill jättegärna ha dina bilder, och om jag får lägger jag gärna ut dem på bloggen också? Skicka hemskt gärna äldre bilder också; jag var dålig på att dokumentera i början, och det kan vara kul för andra som snart flyttar in att se hur projektet vuxit fram.

 3. Iris Jönsson
  Skrivet 28 maj, 2010 klockan 10:45 | Permalink

  Hej Johanna!

  Till vilken emailadress ska jag skicka bilderna?

  Iris

 4. Johanna
  Skrivet 28 maj, 2010 klockan 11:08 | Permalink

  Hej igen!
  Det glömde jag ju alldeles att skriva. Min emailadress är johanna.nordstrom@skanska.se. Tack igen för att du delar med dig av bilderna! Är det ok om jag lägger upp dem här på bloggen (självklart med ditt namn)?

 5. Iris Jönsson
  Skrivet 28 maj, 2010 klockan 03:29 | Permalink

  Hej igen!

  Det är ok om vill lägga ut några av bilderna som du tycker är bra.
  Trevlig helg!

 6. Pernilla Ivarsson
  Skrivet 1 juni, 2010 klockan 12:52 | Permalink

  Hej Johanna!
  Jättekul att följa din blogg och roligt att du engagerar dig så! Jag är också väldigt nyfiken på resultat, både mätbara och boendekommentarer. Grattis till det glädjande täthetsprovet förresten!
  Jag var på besök hos en vän i Hökarängen i söndags och kunde inte låta bli att gå och titta. Fantastiskt! Ser precis ut som på ritningarna, i alla fall det som jag kunde se i kvällsljuset och från ett visst avstånd. Och minsann var några hyresgäster inflyttade :-)
  Jag tog också några bilder. Vill du ha dem med?
  För mig är det första dagen på jobbet. Jag kommer säkert höra av mig snart eftersom jag och hela kontoret vill komma på studiebesök igen.
  / Pernilla

 7. Johanna
  Skrivet 2 juni, 2010 klockan 07:58 | Permalink

  Hej Pernilla!
  Välkommen tillbaka! Vad roligt att du är nöjd med utseendet på husen; det är jag med!
  Ja, de första hyresgästerna flyttade in i fredags, så nu är det skarpt läge. Det ska bli otroligt spännande att se mätresultaten.
  Ha det bra!