Skanska

Bilder från gården

En framtida hyresgäst i hus 4 bad mig visa hur uteplatser och gården mellan hus 2 och 3 kommer se ut. Det är ju inte färdigt än, men en lite fingervisning om resultatet ger kanske bilderna ändå.

De lägenheter som ligger på bottenvåningen har stenlagda uteplatser med insynsskydd på sidorna. De flesta kommer också ha en planterad häck framför. Häcken är inte på plats vid hus 1 än, men i övrigt ser uteplatsen på bilden ut som den ska.

Gården mellan hus 2 och 3 kommer hållas så naturlig som möjligt. Den lilla bergknallen kommer få vara kvar, och resten av marken kommer vara gräsbevuxen.

2 kommentarer

 1. Framtida hyresgäst
  Skrivet 25 juli, 2010 klockan 09:14 | Permalink

  Finns det någon anledning till att den andre hyresgästen undrade om gården mellan hus 2 och 3 (och inte den som ligger intill hans/hennes hus)? Jag har inte sett någon information om vad som ska finnas på de olika gårdarna; finns det någon sådan information?

 2. Johanna
  Skrivet 26 juli, 2010 klockan 07:02 | Permalink

  Hej!
  Jag kan inte svara på varför en annan kommentator frågade en viss fråga, men jag har precis svarat på en följdfråga från henne som du kanske är behjälpt av svaret på. Jag vet inte om det finns någon information om hur gårdarna ser ut. Om du har detaljfrågor om det är det lättast att vända sig till Svenska Bostäder. Lycka till!