Skanska

Inflytt hus 2

Nu är jag tillbaka från min semester, och kan konstatera att ännu en grupp boende har flyttat in i Blå Jungfrun under tiden. Hus 2 är nu inflyttat, och jag ska försöka ta mig tid och åka förbi och ta bilder någon dag. Bygget har dock sommarlov två veckor till, så just nu är det väldigt lugnt där ute.

Täthetsprovningsresultaten fortsätter att vara mycket positiva. Hus 3 uppvisar ett uppmätt värde som är lika lågt som hus 1; 0,11 l/s, m2. Rktigt bra jobbat av alla i produktionen!

2 kommentarer

 1. Iris Jönsson
  Skrivet 26 juli, 2010 klockan 06:31 | Permalink

  Hej Johanna!

  Hoppas du haft en skön semester!

  Nu har vi bott i vår lägenhet i 3 veckor. Vi trivs jättebra, lägenheten är så fin och det bästa av allt, nästan,är den stooora balkongen! Det är dessutom lugnt här,man hör knappat grannarna och inga störande ljud utifrån,verkar väldigt bra isolerat!
  För oss och andra grannar som har en fyrfota vän är området runtomring här jättefint med flera fina gångvägar och skogsstigar. Vi har mött både harar och rådjur, speciellt tidigt på morgonen.
  Ja allt är precis som vi tänkt om inte bättre.
  Bifogar några foton från området.
  Kom gärna upp på en kopp kaffe om du har vägarna förbi!

  Iris

 2. Johanna
  Skrivet 27 juli, 2010 klockan 06:44 | Permalink

  Hej Iris!
  Vad fantastiskt det låter; jag blir riktigt avundsjuk! Tusen tack för de fina bilderna; jag lägger upp några här på bloggen precis som innan. Och jag kommer hemskt gärna förbi någon dag och ser hur ni har det inifrån. Ha det bra och tack igen!